Tag: Kreativitet

twitter.com microblogger jeg en gang imellem om kreativitet (#kreativitet). Jeg leder efter og falder over eksempler ude i verden på kreativitet.

Men her på “Allan blender stort og småt” vil jeg gå nærmere ind i, hvordan fænomenet måske kan findes eller bestemmes eller bruges eller reflekteres eller…

Måden, jeg leder og falder på, min kreativitets-gangart, vil naturligvis skridte det felt af, som vil være præmis for MIN kreativitets-undersøgelse. Derfor inviterer jeg dig, Læser, til at snørkle og snuse med – og håber på tilgivelse for rod i terminologi, ulogisk linieføringer, tautologier. Vel vidende at jeg med en sådan essayistisk forsøgstilgang lige præcis risikerer at konsolidere en klassisk romantisk kreativitets-tankegang.

Forstå skitse-tilgangen således: Som en begrebs-forbeholden indkredsen af og roden-rundt i feltet mellem kreativitet-som-sådan og kreativitet-for-os, mellem sproglige og ikke-sproglige fornemmelser, mellem historie og al-tid, mellem evidens styret af mig og audiens hos “det-der”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s