Blende & Mixe & Transe stort & småt kreativt

Først og sidst handler disse mine indlæg og faste sider om kreativitet

Reflektere og producere

Du vil finde mine refleksioner over, hvad kreativitet kan være og kortfattede fremstillinger af andres kreativitets-definitioner og diskussioner.

Derudover vil jeg også “stille mig an som en der laver noget”, ikke bare “taler om noget” (Barthes). Derfor vil der være skriven om oplevelse af og erfaringer med lejlighedsvist at ryge i kreative processer. Og lidt fremvisen af produkter.

Stort & småt

“Stort og småt”-setup’et er derfor en åbning af projektet, for ofte er kreativitets-oplevelsen ligeså omfattende i mine småtings-beskæftigelser (klovne, trylle, lege trane, løse opgaver) som i de “dyrere” og mere kanoniserede aktiviteter (spille pænt klaver, komponere seriøst, skrive digte).

De forskellige skiftende blogindlæg er derfor suppleret af få faste sider, hvor jeg bygger lidt ekstra op omkring “tag musik”, “tag litteratur” og “tag småt” (med underemner).

Bio & lab

Den intentionelle eksperimenteren og legen kender jeg udmærket, men ofte dukker kreativitets-ramthed op midt i malstrømmen midt i livet, uden at jeg har bedt om det. Begge typer retninger vil jeg følge: At udrette og blive indrettet…

Kreativitet & koordinater

Jeg vil løbende samle op på de koordinater, der viser sig i min kortlægning af kreativitets-landskabet. Foreløbig er der de her koordinater:

Kreativiteten i spænd mellem følelsen og kognitionen

Kreativitet og styring

Kreativitet, kunstfag og skolificering

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s